Jonge Hondendag/ Veteranendag

Jonge Hondendag en Veteranendag 11 september 2021

Je kunt je nog t/m 23 augustus inschrijven voor de Jonge Hondendag en de Veteranendag.

Hoe leuk is het om jong en oud samen op deze dag bij elkaar te zien. Niet alleen in de ring, maar ook gezamenlijk tijdens de activiteiten die we hebben op deze dag.

We zien bij de inschrijvingen dat niet alleen de ouders en bij sommige nesten de grootouders aanwezig zijn, maar zelfs de overgrootouders! Hoe geweldig is dat?!

Wij hebben de volgende keurmeesters voor je uitgenodigd:
Dhr. Piet Roosenboom (BE)
Mw. Nathalie Mayer (DLD)
Dhr. Guido Puts (NL)
Mw. Wendy van Dijk (NL)
Mw. Coby van Kessel (NL)

Activiteiten die je kunt doen bij de Jonge Hondendag en Veteranendag.

WannaSup:
Altijd al met je hond willen suppen? Hier is je kans! Probeer het onder begeleiding van de professionals van WannaSup (https://www.wannasup.nl/) en wie weet ga je straks met een supboard naar huis!

Waterwerkgroep Colonia Nederland:
Waterwerken met je hond: wat is dat nu precies? Waterwerkgroep Colonia Nederland gaat je daar alles over vertellen én laten zien!(https://colonianederland.jimdofree.com/teams/)

Stands:

Onze eigen LHCN winkel:
Breng een bezoekje aan onze eigen LHCN winkel. Omdat Lisette tijdens de Jonge Hondendag en Veteranendag schrijver is, vind je Martin en Heleen in de winkel, die je graag helpen en te woord staan over de nieuwe artikelen in de winkel. Ook de tandenkaart is verkrijgbaar in onze LHCN winkel.

LHCN-loterij:
Breng een bezoekje aan de loterij van Petra en koop een lot, ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen te winnen. Onze sponsor Eukanuba sponsort ook een aantal van deze leuke prijzen.

Eukanuba:
Onze hoofdsponsor Eukanuba is ook aanwezig. Voor al je vragen over voeding kun je terecht bij Kristian van der Schaaf.

De Fleecetwister:

De Fleecetwister van Deborah Morel, een bekend gezicht op de evenementen van de LHCN. Zoek je een mooie snuffelmat, een op maat gemaakte badjas, een trektouw of misschien een autogordelhoesje met je hond erop geborduurd? Dan ben je bij Deborah aan het goede adres.

Wroef Design:
Linsey Kuit van Wroef Deign maakt prachtige halsbanden van paracord en multi lijn. Beide mega sterk materiaal en super leuk van kleur. Daarnaast maakt Linsey ook sieraden en nog veel meer leuken dingen.

Uncle Percy:
Uncle Percy van Percy van Roode, zij specialiseren zich in het funshoppen, denk hierbij aan speelgoed van de hipste merken en eigen design halsbanden, tuigjes en riemen. Maar ook verschillende leuke boxen zoals een verjaardag box je hond, puppy boxen en nog heel veel meer.

Trimsalon ‘t Hoekje en Trimsalon tante Woef:
Laat je pup kennis maken met de trimsalon! Of laat de voetzooltjes van je veteraan mooi vlak knippen. Wil je advies over vachtonderhoud? Je kunt voor dit alles en meer terecht bij Sylvana Wagenvoort van Trimsalon ‘t Hoekje en Jannechje Sanders van Trimsalon Tante Woef.

Bluet Foto:
Barbara van Rijn van Bluet Foto verzorgt voor de LHCN de nestfoto’s. Ter plaatse wordt aangegeven waar deze gemaakt worden. En net als altijd kun je haar vragen om jouw Leonberger vast te leggen. Met jou, met andere Leo’s, alles kan. Vanwege de mooie buitenlocatie is er voor gekozen om geen fotostudio in te richten dit jaar.

Tot 11 september op het Erkemederstrand

Een enthousiast team Jonge Hondendag en Veteranendag LHCN