Jonge Hondendag 11 september 2021

Eindelijk is het zover en mogen we weer een evenement organiseren. Op zaterdag 11 september 2021 organiseren wij onze jaarlijkse Jonge Hondendag, ruim anderhalf jaar na de laatste Jonge Hondendag.

In tegenstelling tot andere jaren vindt de Jonge Hondendag dit jaar plaats op het Erkemederstrand te Zeewolde.

Wij zijn druk bezig, om naast de keuringen van de Jonge Hondendag, op deze dag ook allerlei activiteiten voor mens en dier te organiseren.

De Jonge Hondendag is voor Leonbergers in de leeftijd van 3 tot en met 27 maanden, dus voor alle Leonbergers die geboren zijn tussen 11 juni 2019 en 11 juni 2021.

Zou het niet leuk zijn om de broertjes en zusjes van uw eigen Leonberger weer eens te zien? Vraagt u eens aan uw fokker of hij/zij de rest van de pups ook vraagt te komen. Of als u zelf nog contact heeft met andere mensen die uit hetzelfde nest een pup hebben, vraag ze ook te komen. Wat is er nu gezelliger dan een nestreünie?!

Zodra de keurmeesters bekend zijn zullen wij deze publiceren op onze website.

De keurmeester beschrijft tijdens de keuring van het nest uw Leonberger in een keurrapport. Dit keurrapport krijgt u na afloop mee naar huis, en mocht er een minpuntje opstaan bedenk dan wel dat uw Leonberger de mooiste, de knapste en de liefste is. Ook heeft u zo kennis kunnen maken met het showen en wellicht heeft u er na 11 september een nieuwe leuke hobby bij.

Leden van de L.H.C.N. betalen €16,00 en niet-leden betalen €25,00 inschrijfgeld per hond. Na inschrijving ontvangt u van de penningmeester een factuur met de betaalgegevens. Aspirant-leden vallen onder de categorie niet-leden.

Ook dit jaar is het streven om u weer de mogelijkheid te geven om twee handtekeningen op de tandenkaart te laten zetten. Dit is alleen voor honden die ingeschreven zijn en de minimumleeftijd van 8 maanden hebben. Als u de tandenkaart wilt laten invullen dan moet u dit aangeven op het inschrijfformulier. Om de tandenkaart in te laten vullen heeft u het chipnummer van uw Leonberger nodig ( het advies hiervoor is een copy van de stamboom mee te nemen). Op de dag zelf kunt u zich hiervoor niet meer opgeven. De tandenkaart is in onze eigen L.H.C.N.-winkel te verkrijgen voor €1,00. Op de Jonge Hondendag is ook onze winkel aanwezig. U kunt ook dan uw tandenkaart kopen.

We hopen weer op een goede opkomst en een gezellig samenzijn!

Kortom een dag om niet te missen!! U KOMT TOCH OOK?

Tot 11 september,

Team Jonge Hondendag LHCN 2021

 

De inschrijving is gesloten.

 

Door deel te nemen aan de Jonge Hondendag, geeft u de organisatie toestemming om op de dag van de Jonge Hondendag, beeldmateriaal te maken van u, uw eventuele kinderen en uw dier(en) ter publicatie in het eigen clubblad, op haar eigen website, Facebookpagina en YouTube-kanaal.