Fotowedstrijd LHCN-kalender 2023

Exclusief voor leden van de LHCN!

Doet u dit jaar ook mee met de LHCN-kalender fotowedstrijd? De inzender van de beste foto krijgt de nieuwe LHCN-kalender 2023 als prijs thuisgestuurd en de winnende foto komt op de cover van de kalender. U kunt uw foto’s tot en met 23 oktober 2022 insturen.

De afgelopen jaren hebben we hele mooie foto’s ontvangen voor de kalender en daarom organiseren we dit jaar wederom een fotowedstrijd. Om de foto’s goed te verwerken, maken we gebruik van een upload mogelijkheid van de website. Iedere deelnemer mag met maximaal twee foto’s deelnemen aan de Fotowedstrijd LHCN-kalender 2023. De foto’s kunt u uploaden in het inschrijfformulier. U kunt geen foto’s e-mailen naar de redactie, deze worden niet meegenomen in de selectie.

Door deel te nemen aan de fotowedstrijd gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

  1. U bezit de auteursrechten van de foto’s.
  2. Er mogen geen namen en logo’s van fotografen op de foto staan.
  3. De foto’s kunnen ook gebruikt worden voor andere publicaties van de LHCN.
  4. U bent lid van de LHCN.
  5. U geeft de organisatie toestemming om het door u ingezonden beeldmateriaal te mogen gebruiken ter publicatie in het eigen clubblad, op haar eigen website en haar Facebookpagina.

Zorg er voor dat de foto in landschapsmodus is genomen en dat de foto een resolutie heeft van minimaal 1980 bij 1080 pixels. Foto’s in portretmodus worden niet in behandeling genomen en gaan dus niet mee in de selectie.

 

 

 

 

 

De inschrijving is gesloten.