Wandelingen 2022

De inschrijving is gesloten.

Belgisch Nederlandse Wandeling 27 maart 2022

Al 2 jaar kon de Belgisch Nederlandse Wandeling niet doorgaan vanwege de corona- maatregelen. Eindelijk op zondag 27 maart 2022, wordt in samenwerking met de Belgische Leonbergerclub, weer een gezamenlijke wandeling georganiseerd.

Locatie: De Steengroeve, Industriestraat 24, 4861 PR Chaam.

Uiteraard hoeft u geen lid te zijn van de LHCN om met ons mee te wandelen, iedereen is van harte welkom, maar u dient zich wel voor deze wandeling aan te melden, vanaf 19 februari kunt u zich inschrijven voor de wandeling.

We verzamelen om 11:00 uur bij de Steengroeve.

Er kan worden meegewandeld met 2 verschillende wandelingen. Eén van 5 km, deze duurt ongeveer anderhalf uur en zal starten om 11.30 uur. En een korte wandeling voor de puppy’s en oudere honden, deze zal een half uurtje duren en start om 12.00 uur.
Er is een groot ven waar de honden heerlijk kunnen zwemmen en er zijn genoeg slootjes en plassen om lekker vies te worden.

Na de wandeling kunt u genieten van een kipsaté-, hamburger- of een vegetarisch menu. Deelname is alleen mogelijk na aanmelding én betaling vooraf!

De kosten voor de lunch bedragen voor leden €13,50 per persoon. De kosten voor de lunch bedragen voor niet-leden €14,50 per persoon.
Uw keuze kunt u aangeven op het inschrijfformulier. Uiteraard is het niet verplicht om deel te nemen aan de lunch, dit kunt u aangeven op het inschrijfformulier.

Wandelen en lunchen u en uw Leonberger (s) ook weer gezellig mee, u dient zich dan voor 21 maart 2022 op te geven via onderstaand inschrijfformulier.

Ook als u alleen mee wilt wandelen dient u zich voor deze wandeling via onderstaand inschrijfformulier aan te melden.

Het verschuldigde bedrag dient u voor 21 maart 2022 over te maken op rekeningnummer: NL96 INGB 0001 4595 00 ten name van Leonbergse Honden Club Nederland. Vul bij omschrijving uw naam en “Lunch BeNeWa” in.

Er is helaas geen restitutie mogelijk van betaalde bedragen. Er is geen mogelijkheid om op de dag zelf af te rekenen om deel te kunnen nemen aan de lunch.

Wij hopen u  weer in groten getale te mogen begroeten
Tot 27 maart!

Namens de commissie Evenementen

Carla Steinmetz


De inschrijving is gesloten.