Jonge Hondendag en Veteranendag zaterdag 10 september 2022

Na het succes van vorig jaar ook dit jaar Jong en Oud samen, hoe geweldig.

Op zaterdag 10 september 2022 organiseren wij onze jaarlijkse Jonge Hondendag en Veteranendag.

Net als in 2021 vindt de Jonge Hondendag/ Veteranendag  plaats op het Erkemederstrand te Zeewolde.

De Jonge Hondendag is voor Leonbergers in de leeftijd van 3 tot en met 27 maanden, dus voor alle Leonbergers die geboren zijn tussen 10 juni 2020 en 10 juni 2022.

Zou het niet leuk zijn om de broertjes en zusjes van uw eigen Leonberger weer eens te zien? Vraagt u eens aan uw fokker of hij/zij de rest van de pups ook vraagt te komen. Of als u zelf nog contact heeft met andere mensen die uit hetzelfde nest een pup hebben, vraag ze ook te komen. Wat is er nu gezelliger dan een nestreünie?!

Dit jaar hebben we voor u de volgende keurmeesters uitgenodigd:

Dhr. Guido Puts
Dhr. Maarte Nuijen
Mevr. Wendy van Dijk
Mevr. Margit Kortleve

De keurmeester beschrijft tijdens de keuring van het nest uw Leonberger in een keurrapport. Dit keurrapport krijgt u na afloop mee naar huis, en mocht er een minpuntje opstaan bedenk dan wel dat uw Leonberger de mooiste, de knapste en de liefste is. Ook heeft u zo kennis kunnen maken met het showen en wellicht heeft u er na 10 september een nieuwe leuke hobby bij.

Leden van de LHCN betalen €16,00 en niet-leden betalen €25,00 inschrijfgeld per hond. Na inschrijving ontvangt u van de penningmeester een factuur met de betaalgegevens. Aspirant-leden vallen onder de categorie niet-leden.

Ook dit jaar is het streven om u weer de mogelijkheid te geven om twee handtekeningen op de tandenkaart te laten zetten. Dit is alleen voor honden die ingeschreven zijn en de minimumleeftijd van 8 maanden hebben. Als u de tandenkaart wilt laten invullen dan moet u dit aangeven op het inschrijfformulier. Om de tandenkaart in te laten vullen heeft u het chipnummer van uw Leonberger nodig (het advies hiervoor is een copy van de stamboom mee te nemen). Op de dag zelf kunt u zich hiervoor niet meer opgeven. De tandenkaart is in onze eigen LHCN-winkel te verkrijgen voor €1,00. Op de Jonge Hondendag/ Veteranendag is ook onze winkel aanwezig. U kunt ook dan uw tandenkaart kopen.

U kunt zich inschrijven via het digitale inschrijfformulier onder aan deze pagina.

Jong en oud samen!

Ook dit jaar willen we de Jonge Hondendag combineren met een Veteranendag!
Hoe leuk was het vorig jaar om onze jongsten en oudsten samen te zien schitteren? Wij hebben er van genoten.

Heeft u thuis een Leonberger van 8 jaar of ouder, schrijf deze dan nu in! Ook honden van deze leeftijd die totaal geen ring- of showervaring hebben zijn van harte welkom!

U kunt zich inschrijven via het digitale inschrijfformulier onder aan deze pagina.

Leden van de LHCN betalen €16,00 en niet-leden betalen €25,00 inschrijfgeld per hond. Na inschrijving ontvangt u van de penningmeester een factuur met de betaalgegevens. Aspirant-leden vallen onder de categorie niet-leden.

We hopen weer op een goede opkomst en een gezellig samenzijn!

Kortom een dag om niet te missen!! U KOMT TOCH OOK?

Tot 10 september,

Team Jonge Hondendag en Veteranendag LHCN 2022

 

Inschrijfformulier Jonge Hondendag Inschrijfformulier Veteranendag

Door deel te nemen aan de Jonge Hondendag/Veteranendag, geeft u de organisatie toestemming om op de dag van de Jonge Hondendag/Veteranendag, beeldmateriaal te maken van u, uw eventuele kinderen en uw dier(en) ter publicatie in het eigen clubblad, op haar eigen website, Facebookpagina en YouTube-kanaal.